nyheter

Hva er forskjellene mellom fargesteinsfliser og farget stålfliser? Hvilken har fordelen?

Metallfliser blir mer og mer populært i konstruksjonen i dag, det er mange typer metallfliser. I dag, fra materialet, levetid, utseende, pris og andre vinkler av omfattende sammenligning av farge stein fliser og farge stål fliser.

Først: produktmateriale

Farge steinflis og farge stålflis så lenge materialet tilhører metallmaterialet. Farge stålfliser er galvanisert jernplate, fargesteinfliser er hovedsakelig aluminiumsbelagt sink-magnesiumplate. Styrken og seigheten til steinflismaterialet er mye sterkere enn fargen stålflis, fordi styrken til aluminiumsbeleggsink eller aluminiumbeleggsinkmagnesium er bedre.

https://www.asphaltroofshingle.com/stone-coated-steel-roofing-roof-tiles.html

 

For det andre: levetid

Levetiden til fargesteinfliser er mer enn 30 år, levetiden til fargestålfliser er bare 8-10 år. Dette er forårsaket av to faktorer, en faktor er bruken av høystyrke aluminiumsbelagt sink magnesium stålplate steinfliser i seg selv, en annen faktor og prosessen, steinfliser som bruker naturlig farge sand og polyakrylsyre beskyttende lag, og farge stålfliser maling overflate sprøyting .

https://www.asphaltroofshingle.com/milano-stone-coated-roofing-tiles.html

 

For det tredje: Utseende. Fargesteinmetallfliser har mer enn et dusin stiler, mer enn 20 farger. Farge stålfliser er hovedsakelig blå, rød og brun. Skjønnheten til farget steinfliser bør være bedre.

https://www.asphaltroofshingle.com/stone-coated-steel-tiles.html

For det fjerde: bruk og pris

Fargesteinfliser brukes hovedsakelig i villaer, boligbygg, naturskjønne steder, museer og andre bygninger, farget stålfliser brukes hovedsakelig i fabrikkbygninger, byggeplasser, boligbygg og så videre. Den omfattende kostnaden for fargesteinfliser er mellom 60-90, og den omfattende kostnaden for farget stålfliser er mellom 80-200 yuan.

https://www.asphaltroofshingle.com/brown-roof-tiles.html

Omfattende sammenligning, stein fliser i skjønnhet, kvalitet, levetid, omfattende kostnader for å ha flere fordeler.

https://www.asphaltroofshingle.com/products/stone-coated-roof-tile/

 


Innleggstid: 28. november 2022