tala fou

E faʻafefea ona aʻafia e Coronavirus le Asphalt Shingles Maketi Faʻateleina Avanoa ma Suʻesuʻega o Tupe Maua a Alamanuia e le au taʻaalo tele, 2019-2026

O se lipoti i luga o le maketi o le Shingles vali tāua taia tulaga. O lenei suʻesuʻega e faʻavae i luga o vaega eseese e pei o vaega, fua o le tuputupu aʻe, tupe maua, taʻitaʻi taʻaloga, itulagi, ma faʻamatalaga. O le aofaʻiga o maketi o loʻo faʻateleina i le faʻateleina o le saoasaoa ona o le mea fou o le malosi fou, lea o loʻo faʻavavevave le alualu i luma.

O le lipoti na tuʻuina atu o se suʻesuʻega sili ona lelei suʻesuʻega faʻapitoa tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu ai faʻamatalaga lata mai i itu taua o le Global Asphalt Shingles Market.

Fuafuaga Fuafuaga: O le auʻiliʻiliga aganuʻu e tuʻuina atu ai atinaʻe autu o le maketi, e aofia ai le R&D, faʻalauiloaina o oloa fou, fua o le tuputupu aʻe, galulue faʻatasi, faiga faapaaga, pisinisi faʻatasi, ma le tuputupu aʻe faʻaitulagi o taʻutaʻua taʻutaʻua o loʻo galulue i le maketi i luga o le lalolagi ma faʻaitulagi fua.

Faiga o Maketi: O le lipoti e aofia ai foliga o maketi, gafatia, fua faatatau o le faʻaogaina o le gafatia, tupe maua, tau, aofaʻi, gaosiga, fua o gaosiga, taumafa, faʻaulufale mai, auina atu i fafo, tuʻuina atu, manaʻoga, tau, sea maketi, CAGR, ma tupe faasili. E le gata i lea, o le lipoti o loʻo ofoina atu se suʻesuʻega atoatoa o le faʻagasologa o maketi ma a latou faiga fou, faʻatasi ai ma vaega o maketi ma vaega laiti.

Mea Au'ili'ili: O le lipoti a le Global Asphalt Shingles Market e aofia ai faʻamatalaga saʻo suʻesuʻeina ma suʻesuʻeina o le aufaipisinisi autu ma la latou lautele i le maketi e ala i le tele o meafaigaluega suʻesuʻe. O meafaigaluega faʻapitoa e pei o le auʻiliʻiliga e lima a Porter, suʻesuʻega faʻapitoa, ma le tele o isi meafaigaluega suʻesuʻe maketi na faʻaaogaina e iloilo ai le tuputupu aʻe o tagata taʻalo autu o loʻo faʻagaoioia i le maketi.

Fetuunai i le tala fou COVID-19 pandemic, o le aafiaga o le COVID-19 pandemic i le lalolagi Asphalt Shingles maketi o loʻo aofia i le lipoti o loʻo i ai nei. O le aʻafiaga o le tala fou o le coronavirus pandemic i luga o le tuputupu aʻe o le Asphalt Shingles maketi o loʻo suʻesuʻeina ma faʻaalia i le lipoti.

O le lipoti o loʻo aofia ai foʻi mataupu o loʻo aofia ai se vaʻaiga faʻapitoa ma suʻesuʻega i luga o le maketi o le asphalt shingles i le lalolagi. O le maketi o le lalolagi mo shingles asphalt ua vaevaeina e faʻavae i luga o oloa, maketi faʻaiʻuga, tuufaatasiga, ma le itulagi. Faatasi ai ma le auiliiliga o vaega o loʻo ofoina atu, o le lipoti o loʻo tuʻuina atu ai foi suʻesuʻega faʻapitoa a le atunuʻu ma faʻamatalaga, ma faʻamatalaga faʻasalalauga e uiga i le maketi. O fa'amatalaga e uiga i le taxonomy o le maketi o le asphalt shingles i le lalolagi o lo'o fa'aalia i le laulau i lalo.

Mafaufau i atunuu le mautonu o le tele o itulagi i le salafa o le kelope, ma tuʻuina atu uiga o le maketi o le lalolagi, o tagata suʻesuʻe mai le Future Market Insights (FMI) ua faʻaaogaina metotia suʻesuʻe faʻamaonia ma faʻataʻitaʻiina, faʻavaeina i se suʻesuʻega maualuga lona lua ma faʻatalanoaga muamua maeʻaeʻa faia ma. atamai tau alamanuia. O fa'amaumauga fa'atatau e aoina mai fa'amaumauga tu'ufa'atasi ua tofia, ma o feso'ota'iga a kamupani e su'esu'eina e ala i fa'atatauga ma fua fa'atatau. O le fa'aulufaleina o fa'amatalaga fa'apitoa ma nei fa'amaumauga, o lo'o tu'uina mai ai e le lipoti se fa'amatalaga mautinoa ma au'ili'iliga i le fa'alauteleina o le maketi o le lalolagi mo shingles asphalt mo le lumana'i. Fuafuaga taua e aofia ai fua faatatau o le tuputupu aʻe o le tausaga-i-le-tausaga (YoY), $ avanoa atoatoa, pasene o tupe maua, ma fua faatatau o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGRs) ua faʻaaogaina i le lipoti mo le faʻamatalaina o le tele o maketi ma suʻesuʻega sailiiliga.

Fa'atasi ai ma le fa'amoemoe o le tu'uina atu o se malamalama'aga lautele i le maketi o le asphalt shingles a le lalolagi, o le lipoti o lo'o fa'asalalau fa'atasi i tulaga tau tupe a Amerika, fa'atasi ai ma le fa'aliliuga e fa'atatau i fua faatatau o tupe o lo'o iai nei. O ta'ita'i fa'apisinisi fa'apea fo'i tagata fou o lo'o ulufale mai i maketi e mafai ona fa'amanuiaina e ala i le fa'auigaina o au'ili'iliga ma va'aiga tau maketi o lo'o tu'uina atu i lenei lipoti.

E le gata i lea, o le lipoti o loʻo faʻaalia ai tupe maua, faʻatau, tau o gaosiga, ma oloa ma le Setete e sili ona tauva i le maketi maketi manatu. O loʻo i ai se talanoaga i tua ma faʻafitauli tau tupe i le lalolagi o Asphalt Shingles maketi tau tamaoaiga. E aofia ai le tau o le CAGR i le vaitau o vaʻaiga e oʻo atu i le 2025.

Fa'amalieina o Tagata Fa'atau: O le a fesoasoani le matou 'au i au su'esu'ega uma ma fa'avasega le lipoti.

O le mea moni, o lenei lipoti o le a tuʻuina atu ia te oe se vaaiga manino o mea moni taʻitasi o le maketi e aunoa ma se manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi soʻo se isi lipoti suʻesuʻe poʻo se faʻamatalaga faʻamatalaga. O la matou lipoti o le a tuʻuina atu ia te oe faʻamatalaga uma e uiga i le taimi ua tuanaʻi, i le taimi nei, ma le lumanaʻi o le maketi popole.


Taimi meli: Iuni-04-2020