tala fou

Tali le aoga o le filifilia o mea fa'apipi'i asphalt

O le tau o le faʻatauina o mea faufale e matua maualuga lava, o lea o le ai ai le tele o iloiloga i le faʻatau, e le malamalama i le oloa o le mafaufau faalua, o mea faufale o loʻo i ai nei i le asphalt shingles, e toʻatele tagata e masalosalo e uiga i lenei oloa, o le mulimuli mai i lona va'aiga lautele e fa'amatala ai le lelei o shingles asphalt.

I. Tau o oloa

O ai na te iloa o mea faufale e le taugofie, o mea mataʻutia o le bituminous shingles e lautele, o lea e aʻafia ai i le tau feololo i le maketi, ma o le tau o le bituminous shingles e le maualuga, e fetaui ma tupe teufaafaigaluega a tagata atiae ma tagata faʻatau, o lea. e fa'aaogaina lautele i la tatou maketi.
mu lanu moana 3 ta'i sipa asphalt
Second, a wide variety of products

O mea faitino mo se taimi umi o le a faʻaalia ai le vaivai o tagata, ma le tele o ituaiga o oloa faʻapipiʻi asphalt, lanu oloa e sili atu ona mauoa, ma o loʻo i ai se igoa lanu felanulanuaʻi, o lea e maua ai e le au faʻatau le tele ma sili atu filifiliga mo le asphalt shingle.

Tolu, o le lelei o oloa

O loʻo faʻaaogaina e le kamupani le fiber tioata, maualuga le vevela o le oneone, le maualuga o le auala ma isi mea mataʻutia, gaosia, e mafai ona taʻua taugofie ma lelei, ma e leai se vai, faʻasaoina o le vevela, faʻamalo leo ma isi uiga, e fiafia i ai tagata faʻatau, lona ola tautua. e mafai ona oʻo atu i le sili atu i le 30 tausaga, o loʻo i totonu o mea fau fale malamalama, faʻaitiitia le mamafa o le taualuga.


Taimi meli: Sep-02-2022