Ngaduruk Beureum héksagonal Aspal hateup Shingle

Pondok Description:

Kasusun ku sagi genep, warna interlaced maranéhna lump ngalaksanakeun elegance na tranquility. The kreatif napel deui pinuh strengthens timer panyalindungan hateup urang.


  • FOB Harga: $ 3-5 / sqm
  • Min.Order kuantitas: 500sqm
  • Suplai Kamampuhan: 300,000sqm per Bulan
  • Port: Xingang, Tianjin
  • Sarat pembayaran: L / C dina tetempoan, T / T
  • jéntré produk

    Why Choose Us

    Our Company&Certificate

    Customers&Projects

    Spésifikasi produk & Struktur

    Product Specifications

    mode

    Hexagonal Asphalt Shingles

    panjang

    1000mm ± 3mm

    rubak

    320mm ± 3mm

    kakandeleun

    2.6mm-2.8mm

    warna

    ngaduruk Beureum

    beurat

    21kg ± 0.5kg

    beungeut

    keusik warna surfaced granules

    aplikasi

    hateup

    Saumur hirup

    25 taun

    Sertipikat

    CE & ISO9001

    hexagonal shingle nail structure hexagonal shingle

    Kelir produk

    Simkuring gaduh 12 rupa color.And kami ogé bisa ngahasilkeun sakumaha requirement.Pls Anjeun milih salaku handap:
    BFS color brochure 600800

    Fitur produk

    Packing & pengiriman barang
    Pengiriman barang:
    1.DHL/Fedex/TNT/UPS for samples,Door to Door

    2.By laut keur barang ageung atanapi FCL
    waktos 3.Delivery: 3-7 poé keur sampel, 7-20 poé keur barang badag
    Packing: 21 PCS / kebat, 900 bundles / 20ft'container, salah kebat bisa nutupan 3.1square méter, 2790sqm / 20ft'container


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • whychooseus

    our factory

    Our Customer&Oversea Projects

    Produk patali