FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Anjeun Kilang kitu? 

A: Yes, We are the biggest Asphalt Shingle manufacturer in Northern China.

Dupi abdi gaduh sampel FREE mariksa kualitas anjeun?

A: Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun sampel bébas anjeun ngantep anjeun pariksa kualitas produk urang ', tapi kudu tega muatan express ku diri. sampel dicampur anu ditarima.

Naon ngeunaan waktos kalungguhan?

A: Sampel Free perlu 1-2 poé gawé; waktos produksi masal perlu 5-10 poé gawe urutan leuwih ti hiji 20 "wadahna.

Do you have any MOQ limit for Asphalt Shingle order?

A: MOQ,: 350 Square Méter. 

How do you ship the goods and how long does it take to arrive?

A: Urang biasana kapal ku kapal liner, Dina nu meuli produk dina 5 poé gawé, Kami bakal rengse produksi jeung nganterkeun cargoes ka Laut Port pas mungkin. Waktu pasti tina narima téh patali jeung kaayaan sarta posisi konsumén. Umumna 7 nepi ka 10 poé gawé sakabéh produk bisa nganteurkeun nepi ka kediri Cina

Naon tems pamayaran anjeun?

A: Urang nampa TT sateuacanna na LC dina pembayaran tetempoan.

 Éta OKE pikeun nyitak logo abdi on Paket?

A: Yes. We accept OEM. Please inform us formally before our production and confirm the design firstly based on your own design. The Printing Plate Charge of Each color is USD$250.

Ulah anjeun nawiskeun garansi pikeun anjeun Aspal Shingle?

A: Yes, we offer limited warranty to our products:
Double layer: 30years
Single Layer: 20years

 Kumaha carana nungkulan faulty?

A: Firstly, produk kami dihasilkeun dina sistim kontrol kualitas ketat tur laju cacad bakal kirang ti 0.2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new products with new order for small quantity. For  defective batch products, we will make a discount on it or we can discuss the solution including re-call  according to real situation.

Hoyong Anjeun gawekeun AS?