tala fou

O le aofa'i o fefa'ataua'iga o fale fa'atau fale a Vietnam na matua pa'ū

Na lipotia mai e le Vietnam Express i le aso 23 e faapea o le faatauina atu o fanua ma lisi o fale mautotogi a Vietnam na paʻu malosi i le afa muamua o lenei tausaga.

 

E tusa ai ma lipoti, o le salalau tele o le faʻamaʻi fou o le niumonia ua afaina ai le faʻatinoga o pisinisi faʻatau fale i le lalolagi atoa. E tusa ai ma se lipoti a Cushman & Wakefield, o se kamupani Vietnamese real estate service, i le afa muamua o lenei tausaga, o le faatauina atu o meatotino i aai tetele i Vietnam na paʻu i le 40% i le 60%, ma o le lisi o fale na paʻu i le 40%.

Fai mai le pule o le kamupani, Alex Crane, "O le numera o fale fou faatoa tatalaina na paʻu i lalo pe a faatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, ma Hanoi i lalo i le 30% ma Ho Chi Minh City i le 60%. I taimi o faigata tau tamaoaiga, o tagata faʻatau e sili atu le faʻaeteete i le faʻatauina o faʻaiuga." Fai mai a ia, E ui ina ofoina atu e le au atinaʻe faiga faʻapitoa e pei o nonogatupe e leai se tului poʻo le faʻaopoopoga o taimi totogi, e leʻi faʻateleina le faʻatauga o fanua.

Na faʻamaonia mai e se tagata faʻatau fale faʻatau oloa o le sapalai o fale fou i le maketi Vietnamese na paʻu i le 52% i le ono masina muamua, ma o le faʻatauga o fale faʻatau na pa'ū i le 55%, o le tulaga maualalo i le lima tausaga.

E le gata i lea, o faʻamaumauga a Real Capital Analytics o loʻo faʻaalia ai o poloketi faʻafaigaluegaina fale faʻatau ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega e sili atu i le 10 miliona tala Amerika ua paʻu i lalo i le sili atu i le 75% i lenei tausaga, mai le 655 miliona tala Amerika i le 2019 i le 183 miliona tala Amerika.

 


Taimi meli: Nov-03-2021