FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa sampeyan Factory? 

A: Yes, We are the biggest Asphalt Shingle manufacturer in Northern China.

Bisa aku duwe sampel FREE kanggo mriksa kualitas?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel free kanggo sampeyan supaya mriksa kualitas produk kita ', nanging kudu metokake daya Express dening dhewe. conto Campuran sing ditrima.

Apa bab mimpin?

A: Sample Free perlu 1-2 apa dina; wektu produksi massa perlu 5-10 apa dina kanggo supaya luwih saka siji 20 "wadhah.

Do you have any MOQ limit for Asphalt Shingle order?

A: MOQ,: 350 Square Meter. 

How do you ship the goods and how long does it take to arrive?

A: We biasane kapal dening kapal liner, Ing tuku prodhuk ing 5 dina apa, Kita bakal rampung produksi lan ngirim cargoes kanggo Sea Port sanalika bisa. Ing wektu pas panampa iku related kanggo negara lan posisi pelanggan. Umum 7 kanggo 10 dina apa kabeh produk bisa ngirim menyang Port China

Apa tems pembayaran?

A: Kita nampa TT ing advance lan LC ing pembayaran ngarsane.

 Apa OK kanggo print logo ing Paket?

A: Yes. We accept OEM. Please inform us formally before our production and confirm the design firstly based on your own design. The Printing Plate Charge of Each color is USD$250.

Aja kurban njamin kanggo aspal Shingle?

A: Yes, we offer limited warranty to our products:
Double layer: 30years
Single Layer: 20years

 Carane menehi hasil karo gagal?

A: Sepisanan, produk Kita sing diprodhuksi ing sistem kontrol kualitas ketat lan tingkat risak bakal kurang saka 0,2%.
Secondly, during the guarantee period, we will send new products with new order for small quantity. For  defective batch products, we will make a discount on it or we can discuss the solution including re-call  according to real situation.

Arep digarap US?