tala fou

Fa'ateleina galuega faufale ia Tesema 2021

O galuega faufale na faʻaopoopoina 22,000 galuega i luga ole laiga ia Tesema 2021, e tusa ai. I le aotelega, o le alamanuia ua toe faʻaleleia teisi atu nai lo le 1 miliona-92.1%-o galuega na leiloa i taimi muamua o le faʻamaʻi.

O le fua faatatau o le leai o ni galuega na siitia mai le 4.7% ia Novema 2021 i le 5% ia Tesema 2021. Na fa'aitiitia le aofa'i o le leai o ni galuega a le atunu'u mai le 4.2% ia Novema 2021 i le 3.9% ia Tesema 2021 a'o fa'aopoopo e le tamaoaiga o Amerika le 199,000 galuega.

O le faufale e le nofomau na faʻaopoopoina 27,000 galuega ia Tesema 2021, faʻatasi ai ma vaega uma e tolu o loʻo lesitalaina tupe maua mo le masina. O konekarate fa'apitoa tau fefa'ataua'iga lē nofomau na fa'aopoopoina galuega e 12,900; fa'ainisinia mamafa ma fa'ainisinia fa'aopoopo 10,400 galuega; ma fale e le nofomau na fa'aopoopoina ai galuega e 3,700.

Fai mai le Associated Builders and Contractors Chief Economist Anirban Basu, o faʻamaumauga e faigata ona faʻamatalaina. O loʻo faʻamoemoe le tamaoaiga o le tamaoaiga e faʻaopoopo 422,000 galuega.

"Eli teisi loloto, ma o le maketi o tagata faigaluega e foliga mai e sili atu ona fufusi ma malosi nai lo le faʻaalia e le numera o le faʻatupulaia o totogi," o le tala lea a Basu. “O le tamaoaiga i le lautele o le leai o ni galuega na paʻu i le 3.9% ona o le aofaʻi o tagata faigaluega e leʻi suia. E ui e moni o le tulaga o pisinisi faufale o le leai o se galuega ua maualuga atu, e foliga mai ona o mea tau vaitau e ese mai i le faanatinati o tagata Amerika e auai i le aufaigaluega faufale.

"E ui o faʻamaumauga o loʻo fenumiai i le tele o auala, o le faʻamatalaga mo konekarate e faigofie lava," o le tala lea a Basu. “O le maketi o tagata faigaluega o loʻo tumau pea le fufusi i le 2022. O le a tauva malosi le au konekarate mo taleni. Ua leva ona iai, e tusa ai ma le ABC's Construction Confidence Indicator, ae o lena tauvaga o le a sili atu ona malosi pe a tafe mai tala mai le atinaʻe atinaʻe i le tamaoaiga. O le mea lea, e tatau i konekarate ona faʻamoemoe se isi tausaga o siʻitaga vave o totogi i le 2022. O na siʻitia tau, faʻatasi ai ma isi, e tatau ona aofia i tauofoga pe afai e manaʻomia le faatumauina o tupe. 3 ta'i fa'amau

https://www.asphaltroofshingle.com/

 


Taimi meli: Feb-18-2022