tala fou

Ua avea le atunuu ma isi maketi tele i fafo mo kamupani faufale a Saina

O le fuafuaga o le galulue faatasi o atinae tetele o se tasi lea o maliliega e lua na sainia e taitai o Saina i le latou asiasiga a le setete i Filipaina i le masina nei.

 

O le fuafuaga o loʻo i ai taʻiala mo le galulue faʻatasi i le va o Manila ma Beijing i le isi sefulu tausaga, o se kopi na tuʻuina atu i le aufaasālalau i le Aso Lulu, o le lipoti lea.

 

E tusa ai ma le fuafuaga o le galulue faatasi o atinae tetele, o Filipaina ma Saina o le a faailoaina vaega galulue faatasi ma galuega faatino e faavae i luga o tulaga lelei fuafuaga, gafatia tuputupu ae ma aafiaga avetaavale, fai mai le lipoti. , pulega o puna'oa vai ma fa'amatalaga ma feso'ota'iga tekonolosi.

 

Ua lipotia mai o Saina ma Filipaina o le a suʻesuʻeina ma le malosi auala fou faʻatupeina, faʻaogaina lelei o maketi tau tupe e lua, ma faʻavae auala faʻatupeina lelei mo le galulue faʻatasi e ala i auala faʻatupeina faʻavae maketi.

 

 

 

Na sainia foi e atunuu e lua se feagaiga o le felagolagomaʻi i luga o le One Belt And One Road initiative, fai mai le lipoti. E tusa ai ma le mou, o vaega o le galulue faatasi i le va o atunuu e lua o le faʻatalanoaina o faiga faʻavae ma fesoʻotaʻiga, atinaʻe atinaʻe ma fesoʻotaʻiga, fefaʻatauaʻiga ma teuga tupe, felagolagomai tau tupe ma fefa'asoa'iga fa'aagafesootai ma fa'aleaganu'u.


Taimi meli: Nov-07-2019