kayu Brown laminasi aspal Roof Shingle

Short Description:

The shingle kang wis dijamin dening sheets, semblance loman lan langgeng sawijining nuduhake beda jenis koyo estetis klasik, stereoscopy kuwat lan lapisan pangrasa. shingle wis efek hiasan kuwat kang ndadekake gendheng anyar. Lan uga bisa digunakake ing gendheng kang suhu luwih dhuwur saka 10.


  • Potongan: $ 3-5 / sqm
  • Min.Order Quantity: 500sqm
  • Sumber Kabisan: 300,000sqm per Month
  • Port: Xingang, Tianjin
  • Sarat Pembayaran: L / C ing ngarsane, T / T
  • Detail produk

    Why Choose Us

    Our Company&Certificate

    Customers&Projects

    Keterangan Product & Struktur

    Product Specifications

    mode Laminated aspal Shingles
    Length 1000mm ± 3mm
    Jembar 333mm ± 3mm
    kekandelan 5.2mm-5.6mm
    warna Brown Kayu
    bobot 27kg ± 0.5kg
    lumahing wedhi werna surfaced granules
    aplikasi gendheng
    Sakumur urip 30 taun
    certificate CE & ISO9001

    laminated shingle nail structure laminated shingle

    Warna Product

    We kudu 12 jinis color.And kita uga bisa gawé minangka requirement.Pls Panjenengan milih minangka ngisor:

    BFS color brochure 600800

     

    Fitur Product

    Packing & Shipping

    Shipping:
    1.DHL/Fedex/TNT/UPS for samples,Door to Door

    2.By segara kanggo barang gedhe utawa FCL
    wektu 3.Delivery: 3-7 dina kanggo sampel, 7-20 dina kanggo barang gedhe

    Packing: 16 pcs / mbendel, 900 nganggo sandhangan anget / 20ft'container, siji mbendel bisa nutupi 2.36 meter, 2124sqm / 20ft'container


  • Previous:
  • Next:

  • whychooseus

    our factory

    Our Customer&Oversea Projects

    Related Produk