spanduk-3

produk

Genteng Sirap Malaysia

katrangan singkat:


  • Harga FOB:$3-5 / m²
  • Jumlah Pesanan Min:500m2
  • Kapabilitas sumber:300.000sqm saben Sasi
  • Pelabuhan:Xingang, tianjin
  • Syarat-syarat pembayaran:L / C ing ngarsane, T / T
  • Jaminan urip:30 taun
  • Ketahanan Alga:5-10 taun
  • Tahan angin:130 km/j
  • Detail Produk

    Tag produk

    Shingles Genteng Malaysia Pambuka

    Asphalt Bitumen Shingles minangka salah sawijining bahan atap ekonomi lan kasedhiya ing macem-macem warna.Aspal shingles umume digunakake ing gendheng sloped, omah siji lan proyèk omah cilik mung kanggo jeneng sawetara.Materi iki gampang banget dipasang lan menehi keluwesan sajrone proses instalasi.Saiki, shingles uga kasedhiya kanthi tekstur sing beda, kekandelan, lan bisa diobati karo jamur lan jamur.

    3 Tab Bitumen Shingle
    jeneng produk Jinis Sirap Atap Aspal (GARANSI 25 TAHUN)
    Bahan lembaran fiberglass & bitumen & granul mineral multi-warna
    warna slate
    Standar GB / T20474-2006 ASPM SGS
    Kekuwatan tarik (longitudinal) (N/50mm) 600
    Kekuwatan tarik (transversal) (N/50mm) 400
    Tahan panas Ora ana aliran, geser, netes lan gelembung (90 ° C)
    Fleksibilitas Ora ana retak sing ditekuk nganti 10 ° C
    Tahan kuku 78N
    Tahan Kanggo Nyuwek > 100N
    Cuaca Eksplorasi 145 mm
    Tahan Angin 98 km/j
    Rata-rata Wektu Urip 20-30 taun
    Packing 3.1m2/bundel,21pcs/bundel, pengepakan dengan tas film PE dan palet fumigasi

    Werna Atap Malaysia Bahan Atap Sirap Aspal

    Cina RedMosaic Asphalt Shingle

    BFS-01 Cina Abang

    chateau ijo Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-02 Chateau Green

    estate greyMosaic Asphalt Shingle

    BFS-03 Estate Grey

    kopi Mosaic Asphalt Shingle

    Kopi BFS-04

    onyx ireng Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-05 Onyx Ireng

    mendhung abu-abu Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-06 Mendhung Grey

    gurun tan Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-07 Desert Tan

    plabuhan biru Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-08 Biru Samudra

    kayu coklat Mozaik Asphalt Shingle

    BFS-09 Kayu Coklat

    kobong abang Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-10 Burning Red

    kobong biru Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-11 Kobong Biru

    asian Red Mosaic Asphalt Shingle

    BFS-12 Asian Red

    Fitur Atap Fiber Glass

     

    Sirap Aspal Mozaik

    Instalasi Gampang

    Aspal shingle mathuk akeh struktur gendheng, iku digunakake digunakake lan gampang kanggo nginstal.

    resistance angin

    Tahan Angin 

    Rintangan angin produk kita bisa tekan 60-70mph.Kita wis entuk sertifikasi kayata CE, ASTM lan IOS9001.

    Granul keramik Prancis

     Granul keramik kita diimpor saka Prancis, warnane padhang lan ajeg, ora gampang luntur.

    nginstal

    Ketahanan Alga

    Kanthi teknologi canggih, kita bisa menehi resistensi ganggang kanggo 5-10 taun.

     

    alage

    Pengepakan lan Pengiriman Genteng Genteng Heksagonal

    Packing:21 lembar per bundel, 45 paket/pallet,

    Sq.m/Bundle: 3,10 kothak meter saben bundel

    Bobot: 27kg saben bundel20'wadhah: 2790sq.m

    paket Agate Black Asphalt Roofing Shingle
    Sirap Aspal Mozaik

    Paket Transparan

    Agate Black Asphalt Roofing Shingle

    Paket Ekspor

    Sirap Aspal Mozaik

    Paket Customized

    Apa Pilih Kita

    Sirap Aspal Mozaik

    Anti-Alage & Fadless

    Kanggo supaya masalah rowo lan alage, BFS nggunakake Kripik watu sakaCARLAC GROUPE, CL-Rocking France.Minangka Kripik watu standar unggul uga nggunakake akèh ing akeh account ing Amerika Serikat lan Korea.Wiwit biaya nginstal lan ngramut Asphalt Roofing punika relatif kurang, menehi nilai luwih kanggo pemilik property ing 20 taun sing lenggah isih ing ndhuwur bangunan.

    gudang

    Pangiriman Cepet & MOQ Kurang

    Kita nggunakake mesin full-otomatis. Kita bisa ngasilake 4000 bundel aspal sirap saben dina.Swara 90% pesenan kita ngirim ing 7 dina.Amarga pabrik duwe stok sing cukup, rencana omah pribadi 90% sing bisa ngisi barang ing dina sing padha ditampa.Sirap gendheng sing ditutupi gendheng omah sampeyan saka China ora butuh wektu suwe maneh!

    aksesoris

    Layanan siji-mandeg

    Minangka liwat 20 taun pengalaman menyang aBisnis Asphalt Bitumen Shingles ing China, Kita ngasilake membran Waterproof, Roofing Felt, lem bitumen lan sirap atap.Lan kita uga duwe partner kanggo ngasilake Nail lan OSB Plywood Board sing minangka bahan minangka underlayment Kabeh Bahan Atap Sampeyan Kita Katutup.

    pilih us3 Agate Black Asphalt Roofing Shingle
    pilih us2 Agate Black Asphalt Roofing Shingle
    pilih us4 Agate Black Asphalt Roofing Shingle

    FAQ

    Q1.Apa istilah pembayaran?
    A: 30% prabayar & saldo 70% marang salinan BL.
    Q2.Apa wektu utama sampeyan?
    A: 2 minggu sawise kita nampa pembayaran.
    Q3.Pira jumlah loading ing siji wadhah 20gp?
    A: 950 tas, 20 palet.2200-2900 kothak meter adhedhasar macem-macem jinis.Laminated 2200 Sqm, liyane 2900 Sqm.
    Q4.Apa MOQ sampeyan?
    A: Sampeyan bisa pesen jumlah apa wae.
    Q5.Apa sampeyan bisa ngasilake miturut conto?
    A: Ya, kita bisa ngasilake kanthi conto utawa desain roofing.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita