spanduk-3

produk

Shingles hateup Genténg Malaysia

pedaran pondok:


  • Harga FOB:$3-5 /m2
  • Jumlah Pesanan Min.:500sqm
  • Kamampuhan suplai:300.000sqm per Bulan
  • Palabuhan:Xingang, tianjin
  • Sarat Pembayaran:L / C dina tetempoan, T / T
  • Garansi hirup:30 taun
  • Résistansi ganggang:5-10 taun
  • lalawanan angin:130 km/h
  • Rincian produk

    Tag produk

    Shingles hateup Genténg Malaysia Bubuka

    Aspal Bitumen Shingles mangrupakeun salah sahiji bahan roofing ékonomi sarta aranjeunna sadia dina rupa-rupa kelir.shingles aspal ilaharna dipaké dina roofs sloped, imah tunggal jeung proyék padumukan leutik ngan sababaraha ngaran.Bahan ieu gampang pisan dipasang sareng nyayogikeun kalenturan salami prosés pamasanganna.Kiwari, shingles ogé sadia kalawan textures béda, ketebalan, sarta aranjeunna bisa diolah ngalawan kapang jeung mildew.

    3 Tab Bitumen Shingle
    Ngaran produk Jinis Hateup Aspal Shingles (GARANSI 25 TAHUN)
    Bahan lambar fiberglass & bitumen & granul mineral multi-warna
    Warna batu tulis
    Standar GB / T20474-2006 ASPM SGS
    kakuatan Tensile (longitudinal) (N/50mm) 600
    Kakuatan tensile (transversal) (N/50mm) 400
    Tahan panas Henteu aya aliran, geser, netes sareng gelembung (90 ° C)
    Kalenturan Henteu aya retakan anu dibengkokkeun pikeun 10 ° C
    Résistansi kuku 78N
    Tahan Ka Nyerek > 100N
    Éksplorasi Cuaca 145 mm
    Résistansi Angin 98 km/h
    Rata-rata Waktos Kahirupan 20-30 taun
    Bungkusan 3,1 sqm / kebat,21PCS / kebat, paking sareng kantong pilem pe sareng palet fumigasi

    Kelir Malaysia Bahan Hateup Aspal Hateup Shingles

    Cina redMosaic Aspal Shingle

    BFS-01 Cina Beureum

    chateau héjo Mosaic Aspal Shingle

    BFS-02 Chateau Héjo

    estate greyMosaic Aspal Shingle

    BFS-03 estate Gray

    kopi Mosaic Aspal Shingle

    BFS-04 Kopi

    onyx hideung Mosaic Aspal Shingle

    BFS-05 Onyx Hideung

    mendung abu Mosaic Aspal Shingle

    BFS-06 Mendung Gray

    gurun tan Mosaic Aspal Shingle

    BFS-07 Gurun Tan

    palabuhan biru Mosaic Aspal Shingle

    BFS-08 Samudra Blue

    kayu coklat Mosaic Aspal Shingle

    BFS-09 Brown Kai

    ngaduruk beureum Mosaic Aspal Shingle

    BFS-10 ngaduruk Beureum

    ngaduruk biru Mosaic Aspal Shingle

    BFS-11 ngaduruk Blue

    asia beureum Mosaic Aspal Shingle

    BFS-12 Asian Beureum

    Fitur Hateup Serat Kaca

     

    Mosaic Aspal Shingle

    Pamasangan Gampang

    Aspal shingle fits loba struktur hateup, éta loba dipaké sarta gampang pikeun masang.

    Résistansi angin

    Tahan Angin 

    Résistansi angin produk urang tiasa ngahontal 60-70mph.Kami ngagaduhan sertifikasi sapertos CE, ASTM sareng IOS9001.

    Granul keramik Perancis

     Granul keramik kami diimpor ti Perancis, anu warnana caang sareng ajeg, henteu gampang luntur.

    masang

    Résistansi ganggang

    Kalayan téknologi canggih, kami tiasa nyayogikeun anjeun résistansi ganggang salami 5-10 taun.

     

    Alage

    Bungkusan sareng Pengiriman Kotak Genteng Heksagonal

    Bungkusan:21 lembar per kebat, 45 pakét / palet,

    Sq.m / kebat: 3,10 méter pasagi per kebat

    Beurat: 27kg per bungkus20'wadah: 2790sq.m

    pakét Agate Hideung Aspal Roofing Shingle
    Mosaic Aspal Shingle

    Paket Transparan

    Agate Hideung Aspal Roofing Shingle

    Paket ékspor

    Mosaic Aspal Shingle

    Paket ngaropéa

    Naha Milih Kami

    Mosaic Aspal Shingle

    Anti Alage & Fadless

    Pikeun ngahindarkeun masalah fading na alage, BFS ngagunakeun chip batu tiCARLAC GROUPE, CL-Rockdi France.As chip batu baku punjul ogé ngagunakeun loba di loba merek di AS jeung Korea.Kusabab biaya masang sareng ngajaga Asphalt Roofing relatif rendah, éta masihan nilai langkung ka anu gaduh harta dina 20 taun éta masih aya di luhur gedong.

    gudang

    Pangiriman Gancang & Low MOQ

    Kami nganggo mesin pinuh-otomatis.Kami tiasa ngahasilkeun 4000 bungkus aspal shingles per dinten.Langkung ti 90% pesenan kami kirimkeun dina 7 dinten.Kusabab pabrik ngagaduhan stok anu cekap, 90% rencana bumi pribadi anu urang tiasa ngamuat barang dina dinten anu sami mayar.Hateup imah anjeun katutupan shingles roofing ti Cina euweuh butuh waktu anu pohara lila pikeun meunangkeun!

    asesoris

    Hiji-Stop Service

    Salaku leuwih 20 taun pangalaman kana aBisnis Aspal Aspal Shingles di Cina, Urang ngahasilkeun mémbran Waterproof, Roofing Felt, lem bitumen jeung roofing shingles.Sareng kami ogé ngagaduhan mitra pikeun ngahasilkeun Papan Paku sareng OSB Plywood anu mangrupikeun bahan dasarna Sadaya Bahan Atap Anjeun Urang Katutupan.

    milih us3 Agate Hideung Aspal Roofing Shingle
    milih kami2 Agate Hideung Aspal Roofing Shingle
    milih us4 Agate Hideung Aspal Roofing Shingle

    FAQ

    Q1.Naon istilah pamayaran?
    A: 30% prabayar & 70% kasaimbangan ngalawan salinan BL.
    Q2.Naon waktos ngarah anjeun?
    A: 2 minggu sanggeus kami nampi pamayaran Anjeun.
    Q3.Sabaraha jumlah muatan dina hiji wadah 20gp?
    A: 950 tas, 20 pallets.2200-2900 méter pasagi dumasar kana tipena béda.Laminated 2200 Sqm, batur 2900 Sqm.
    Q4.Naon MOQ anjeun?
    A: Anjeun tiasa mesen kuantitas naon waé.
    Q5.Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku conto anjeun atanapi desain atap.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami