банер 1

производ

Воведува напредна меѓународна технологија на производство и висококвалитетни суровини за кровни производи.

 • Кровната плочка обложена со камен
 • ламинирани Shingle
 • 3 јазиче Shingle
 • шестоаголна Shingle

нашите проекти

Напредна меѓународна технологија на производство и висок квалитет

ЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

Можеме да обезбедиме бесплатен примерок за производи за покриви од асфалт и метална покривна плочка обложена со камен на големо, да добиеме пофалби од купувачот.

 • Низ години на пракса и напор, BFS е на водечка позиција во технологијата на производи, водејќи ја насоката за развој на индустријата за асфалтни шиндра.

  Предност на брендот

  Низ години на пракса и напор, BFS е на водечка позиција во технологијата на производи, водејќи ја насоката за развој на индустријата за асфалтни шиндра.

 • BFS е првата компанија меѓу полето за шиндра Ашалт што го поминува системот за управување со квалитет IS09001:2008 и Системот за управување со животната средина IS014001:2004.

  Предност на квалитетот

  BFS е првата компанија меѓу полето за шиндра Ашалт што го поминува системот за управување со квалитет IS09001:2008 и Системот за управување со животната средина IS014001:2004.

 • Едношалтерска услуга, од дизајн на тендер, избор на материјали, мерење на трошоците до технички насоки и дополнителни услуги.

  Систематска предност

  Едношалтерска услуга, од дизајн на тендер, избор на материјали, мерење на трошоците до технички насоки и дополнителни услуги.

 • BFS создаде многу добра репутација и значително го подобри задоволството на корисниците.

  Предност на каналот

  BFS создаде многу добра репутација и значително го подобри задоволството на корисниците.

за нас

TIANJIN BFS CO LIMITED е професионален производител на асфалтни ќерамиди и метална покривна плочка обложена со камен во Кина.

Нашата компанија се наоѓа во индустрискиот парк Гулин Бинхаи Нова област Тијанџин, зафаќа 30000 квадратни метри. Имаме 100 работници. Вкупната инвестиција е 50.000.000 RMB. Имаме 2 автоматски производствени линии . Една од нив е линијата за производство на асфалтни ќерамиди со најголема производна способност и најниска цена на енергија. Производната способност е 30.000.000 квадратни метри годишно. Другата е линијата за производство на метални ќерамиди обложени со камен. Производната способност е 50.000.000 квадратни метри годишно.

Гледај Повеќе