nyheter

Asfalt Shingle i verden

Takmontering er fortsatt en av de dyreste hjemmedekorasjonene. I hele USA bruker huseiere asfaltshingel for taktekking og omlegging av tak - dette er den vanligste typen boligtakmateriale. Asfaltshingel er slitesterk, rimelig og enkel å installere. Andre vanlige takmaterialer inkluderer fliser, metall, tre og skifer. Sørg for å sjekke for tegn på takskader regelmessig for å unngå kostbare problemer. Hvis taket er skadet, må du finne ut om det er nødvendig med enkle reparasjoner på stedet før du velger en fullstendig ominstallering.
Det er svært viktig å foreta jevnlige visuelle inspeksjoner av taket for å se etter tegn på skade. Naturkatastrofer som tornadoer, jordskjelv eller branner er tydelige tegn på takskader, men mer vanlige tegn kan være flekker eller drypp i taket, tegn på slitasje (som helvetesild som er sprukket eller mangler), rustflekker, mose- eller lavvekst, under takskjegget Misfarging eller avskalling av maling.
Asfalt helvetesild er sammensatt av partikler, som har en tendens til å brytes ned over tid. Partikler funnet i husavløp kan tyde på at helvetesild sprekker og må skiftes ut.
Hvis det er en lekkasje i taket, hvis huset har et uferdig loft eller skråtak, kan huseieren fastslå kilden til lekkasjen. Rettsmidler for enkle lekkasjer inkluderer å fylle sprekker med caulk, erstatte noen helvetesild eller installere vanntette paneler for å lede vannet bort fra hjemmet. Å ringe en profesjonell er vanligvis lettere å finne kilden til lekkasjen og finne ut av de neste trinnene, spesielt når lekkasjen oppstår i et hjem som ikke har et uferdig loft eller krypkjeller over taket.
Selv om det ikke er tydelige tegn på skade, hvis taket er mer enn 20 år gammelt eller uten garanti, kan det være på tide at en profesjonell taktekker skifter taket. Aktiv takutskifting vil bidra til å forhindre store skader på takkonstruksjonen og andre deler av huset i fremtiden.
Det finnes mange typer tak som passer for ulike behov, kostnader, klima og arbeidskraft. Les videre for å finne det beste alternativet for deg.
Asfaltshingel er fortsatt den mest populære typen takmateriale. Ifølge Asphalt Roofing Manufacturers Association utgjør asfaltshingel fire femtedeler av hustakene i USA. Holdbarheten, lave kostnadene og den enkle installasjonen av asfaltshingel betyr lave arbeidskostnader når du ansetter profesjonelle entreprenører. Asfaltshingel er sammensatt av glassfiber, asfalt og keramiske partikler. Helvetesild er lett i vekt og tilgjengelig i en rekke farger. Den er også vanntett og gir god isolasjon.
Asfaltshingel krever ikke bare lite vedlikehold, men fungerer også godt i ekstreme temperaturer med hyppig vind, regn og is. Det finnes en rekke teksturer og arkitektoniske stiler som gjør at huseiere kan få nesten hvilket som helst utseende de ønsker til en rimelig pris. I gjennomsnitt kan asfaltshingel vare i 20 år, men et varmt og fuktig klima kan forkorte levetiden til 10 år. Hvis taket ikke er for bratt, kan amatører gjøre-det-selv-entusiaster lære å installere helvetesild selv.
Skifertak er vanlige i nordøst, hvor flere hundre år gamle gotiske og viktorianske hus er normen. Fargene inkluderer mørk grå, grønn og rød. Skifer er nesten uforgjengelig og kan brukes i opptil 100 år selv i ekstremvær. Skifertak regnes ofte som et luksusvalg for huseiere, fordi dette materialet er dyrt og tungt.
Vanlige takfagfolk har ikke evne til å håndtere skifertakarbeid. Profesjonelle murere er vanligvis de eneste kvalifiserte fagfolkene som kan installere skiferen riktig. Vi anbefaler ikke selvbyggere å prøve å installere eller reparere skifertak.
Tile er et holdbart valg for hjem i Florida og sørvest. De reflekterer varme, som ligner på bygninger i middelhavsstil eller spansk stil. Flislegging er vanskelig og arbeidskrevende, så det anbefales å ansette en profesjonell. Det er to typer fliser som vanligvis brukes i amerikanske husholdninger: leire og betong.
Leirstein er vanligvis tønneformet og rødbrun i fargen. Siden fliser er slitesterke, men tunge, bør takkonstruksjonen vurderes før man går over til leirfliser. Leirstein kan brukes i opptil 75 år, men flis eller sprekkdannelse på grunn av trykk er et vanlig problem.
Betongklossene er sterke, brannsikre, insektsikre og motstandsdyktige mot haglskader. Selv om det er dyrere enn asfaltshingel, kan betongshingel ligne de dyrere bøtteleirefliser, skifertak eller treplanker, og kostnadene er bare en liten del av det. Takkonstruksjonen bør vurderes før overgang til betongplater fordi de er tunge.
Metalltak er vanligvis sammensatt av striper, paneler eller fliser. Vanlige typer inkluderer stål, aluminium, kobber og legeringer. De kan finnes i forskjellige klimaer over hele USA. I henhold til ferdighetene til taktekkere er levetiden til metalltak mye lengre enn for asfaltshingel (vanligvis opptil 50 år). De har vanligvis rillede eller strukturerte overflater, som gir et bredere utvalg av stiler. Fabrikkmaling kan også forbedre husets generelle utseende ved å bruke forskjellige farger og kombinasjoner.
Metalltaket er sterkt, lett, korrosjonsbestandig, brannsikkert og resirkulerbart. De kan effektivt reflektere sollys, noe som gjør dem til et levedyktig valg for familier i varmt klima. Metalltak kan imidlertid være veldig glatte, spesielt i kaldt klima hvor det ofte snør. Det anbefales å installere snøsikringer på kanten av taket for å hindre at tung snø faller ned og skader forbipasserende.
Hvis det ikke er fare for skade på forbipasserende, kan den glatte overflaten på metalltaket gi betydelige fordeler ved snørydding fra taket. Når det regner eller hagler, lager metallpanelet også en høy lyd. Dette gjør billigere metaller utsatt for bulker, men en strukturert overflate kan bidra til å maskere utseendet til bulker, og metaller av høyere kvalitet bør ikke bulke lett.
Det anbefales å ansette en profesjonell taktekker for å sikre effektiviteten og levetiden til metalltaket, og for å vurdere kvaliteten på de kjøpte produktene.
Treshingel eller helvetesild er materialer av høy kvalitet med et tradisjonelt, naturlig utseende. Over tid har de en tendens til å bli en myk grå, noe som gir huset et subtilt rustikk utseende. Det anbefales ikke for amatører å bruke helvetesild eller risting. Lokale forskrifter må også gjennomgås for å sikre at helvetesild er tillatt. Tretak er ikke tillatt i noen områder av USA fordi de kan forårsake brann. Hvis det gjøres godt, kan helvetesild eller risting vare i opptil 50 år.
Gummikomposittshingel er en effektiv erstatning for asfaltshingel. De er laget av en blanding av plast og resirkulert gummi, noe som gjør gummishingel til et miljøvennlig alternativ. De ligner skifer- og tremilkshakes, noe som gjør dem til et attraktivt og rimelig materiale. Gummiflisen er seig, slitesterk, råtebestandig og insektbestandig, og har en levetid på opptil 50 år.
Uansett om huseiers tak er gavl-, hofte- eller flattopp, gir asfaltshingel huseieren mulighet til å oppnå et raffinert utseende til en svært lav kostnad. Standard 3-delt helvetesild lar huseieren skape et strukturert utseende basert på antall, form og justering av stripene.
Byggefliser kan legge til et lag med dybde, slik at taket ser spesiallaget ut, med ikke-repetitive mønstre. De sammenlåsende flisene er festet til hverandre for å forbedre vindmotstanden i ekstremvær. De fleste typer helvetesild har også flere farger. Avhengig av utseendet som huseieren ønsker og ferdighetene til den innleide entreprenøren, er de potensielle designene nesten uendelige.
Husk at jo brattere hellingen på taket er, desto tydeligere vil det være fra bakken. Rådfør deg med en profesjonell taktekker for å finne ut hvilken type design som passer best for ditt hjem.
Huseieren bør kjøpe det beste takmaterialet og finne den mest pålitelige entreprenøren for å installere det. Det første trinnet i handleprosessen er å finne ut hvilken type materiale som trengs, og deretter lete etter forskjellige produsenter. Estimer og sammenlign kostnadene for hver produsent før du kjøper. Mange entreprenører vil gi råd, men vær oppmerksom på at mange entreprenører kan motta salgsprovisjoner.
Produsenten beregner prisen på takmaterialet etter kvadrat (en kvadrat tilsvarer 100 kvadratfot). For å estimere kostnaden, mål takseksjonen i fot, og multipliser deretter lengden og bredden for å få arealet i kvadratfot. Hvis du måler flere deler, legg til områdene og legg til omtrent 10 % av kvadratfoten til det totale arealet for å løse potensielt avfall under installasjonen. Del totalsummen med 100 for å finne ut hvor mange materialruter som kan være nødvendig.
Materialer selges vanligvis i bunter, noe som betyr at det er viktig å se hvor mange kvadratmeter hver bunt kan dekke. Vurder å kjøpe ekstra materialer for fremtidig skade. I livssyklusen på 20 til 50 år kan produsenter slutte å produsere visse materialer, og over tid vil det å ha ekstra bunter for hånden gjøre det lettere å utføre lokale behandlinger.
Installasjonskostnadene kan variere avhengig av takstilen, mengden arbeid som er involvert og takmaterialene. Sjekk produsentens hjemmeside for å finne ut hvilken entreprenør de anbefaler. Huseiers forsikring kan også inneholde en liste over sertifiserte entreprenører i ditt område. Se etter entreprenører med minst noen års erfaring og et godt rykte. Få et lokalt anbefalingsbrev og be om en lokal eller statlig tillatelse for å sikre at de blir anerkjent.
Når du ber om et bud, be om kostnadsdetaljer, inkludert arbeid, materialer, garantialternativer, eventuelle ekstra kostnader de kan medføre, og nødbudsjetter i tilfelle uventede problemer. Vi anbefaler å innhente tilbud fra minst tre entreprenører før avtale om å utføre arbeidet signeres.
Vennligst les reglene for livstidsgaranti for takmaterialer. Selv om garantier noen ganger annonseres som gyldige for livet, kan de bare vare i 10 år. Hvis garantien fortsatt er gyldig, vil produsenten erstatte den defekte helvetesilden gratis. Etter at garantiperioden utløper, vil verdien av takmaterialet avta over tid. Huseier vil kun bli kompensert med en lavere verdi.
Produsentens garanti dekker vanligvis ikke ekstremt uforutsigbart vær. I dette tilfellet kan huseierforsikring beskytte huseieren.
Sjekk om produsentens garanti kan overføres til den nye eieren. Hvis huseieren velger å selge huset før takgarantien utløper, vil det å gi en overførbar garanti være en ekstra fordel for kjøperen.
Chauncey vokste opp på en gård i landlige nordlige California. I en alder av 18 reiste han verden rundt med ryggsekk og kredittkort, og fant ut at den sanne verdien av poeng eller miles ligger i opplevelsen den gir. Han er mest komfortabel med å sitte på en traktor, men han forstår at muligheten er der han finner den, og ubehag er mer interessant enn selvtilfredshet.
Lexie er en assisterende redaktør med ansvar for å skrive og redigere artikler om ulike familierelaterte emner. Hun har nesten fire års erfaring innen oppussing og har brukt ekspertisen sin mens hun jobbet for selskaper som HomeAdvisor og Angi (tidligere Angie's List).


Innleggstid: 16. august 2021